Mitkä povipommit! Kohukaksikko biletti kurvikkaana Los Angelesin yössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paljastavissa asuissa viihtyvä uhkeamuotoinen malli Amber Rose haluaa muistuttaa äitienpäivää juhlivia naisia tärkeästä asiasta. Hänen mukaansa äidiksi tuleminen ei tarkoita naisen seksikkyyden katoamista. Taannoin Rose muistutti ihmisiä siitä, että myös äideillä on oikeus hauskanpitoon.

Nyt Amber ja hänen ystävänsä Blac Chyna on kuvattu juhlimassa näyttävästi Los Angelesissa sijaitsevassa Bootsy Fellows -ravintolassa. Upea parivaljakko poistui paikalta railakkaan bileillan jälkeen. Rose oli pukeutunut mustaan toppiin, joka korosti hänen uhkeita kurvejaan, mutta Chyna näyttäytyi vieläkin estottomammassa asussa.

– Äidit saavat olla seksikkäitä. Meillä on oikeus hauskanpitoon. Saamme mennä välillä yöelämään lastemme nukkuessa ja nauttia ajasta. Elämä ei ole ohi lasten saamisen jälkeen, viisivuotiaan pojan äiti Amber Rose muistuttaa Entertainment Tonightissa.

Splash
Splash
Splash
Splash