Ariana Grande upeissa kuvissa – tyyli muuttui lähes tunnistamattomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grandella on ollut hyvin tapahtumarikas vuosi. Naisen omassa konsertissa Manchesterissa tapahtui terrori-isku, minkä jälkeen laulaja jäi pitkälle tauolle ja jopa kihlautunut.

Nyt 24-vuotias Ariana Grande poseerasi äskettäin British Vogue -lehden kannessa uudessa tyylissä. Monen mielestä nainen on ollut lähes tunnistamattoman näköinen luonnollisen vaaleissa pitkissä hiuksissa ja kevyessä meikissä ilman paksuja kissamaisia silmänrajauksia.

Ariana Grande ilmoitti toukokuun alussa eronneensa poikaystävästään Mac Milleristä. Heti eron jälkeen nuori poptähti löysi rinnalleen uuden rakkauden Pete Davidsonista, jonka kanssa hän äskettäin kihlautui. Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu 24-vuotias Pete Davidson on ilmeisesti alkanut tapailemaan Ariana Grandea eron jälkeen heti toukokuussa.