Sinustako seksin supermestari? Näin tulet paremmaksi sängyssä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksi on parhaimmillaan kahden erotiikasta nauttivan ihmisen saumatonta rakkauden raakanaintia, jossa käytetään aisteja ja tunteita kehon kanssa syknkronoiden. Kumppanin mieltymykset oppii yleensä tuntemaan ajan kanssa, mutta yhtä tärkeää on tutustua myös omaan rakkauden rakettimatkan laukaisualustaan.

Seksologi Carol Queen kertoo Popsugar-julkaisulle, että ihminen voi kehittää seksitaitojaan paremmaksi masturboimisen avulla. Itsetyydytys opettaa ihmistä löytämään omat nautinnon laukaisijat, herkullisimmat tavat ja hyvänolon tunteen kliimaksikohdat. Oman seksuaalisuuden voi löytää omatoimiromantiikalla vaivattomasti, mikäli antautuu itselleen kokonaisvaltaisesti.

Säännöllinen masturboiminen lisää etenkin naisten seksikkyyttä. Se nostaa myös libidoa ja muistuttaa siitä, kuinka nautinnollista seksi voi parhaimmillaan olla. Toisen ihmisen kanssa saavutettu mestariluokan orgasmi on yksi hyvinvoinnin ja rakkauden alkulähteistä. Kun tietää oman laukeamisensa salat, voi ne näyttää myös kumppanille. Orgasmiin liittyy useita eri tasoja ja ne oppii parhaiten harjoittelemalla.

Masturboimisen avulla saavutetut orgasmit voivat viljellä enemmän orgasmeja myös toisen ihmisen kanssa suoritettuun yhdyntään. Samalla voi jakaa mieltymyksiään toiselle ihmiselle, joka puolestaan voi määritellä seksikumppanuuden yhteensopivuuden. Toisinaan kahden ihmisen tavat ja halut eivät kohtaa seksissä, ja niistä voi tulla kynnyskysymyksiä koko suhteen olemassa ololle. Orgasmien avulla voi kuitenkin saavuttaa itsevarmuutta ja lisätä oman arvon tunnetta. Näistä ominaisuuksista hyötyvät kaikki – erityisesti seksitaitojen kohteena oleva kumppani.