Demi Lovato keikasta ei seksiä puutu – tältä näytti esiintymislavalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Demi Lovato on keskittynyt omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa erityisesti kuluneen vuoden aikana. Lovato on kertonut, että hän ei aio enää kiduttaa itseään erilaisilla dieeteillä tai ajatuksella siitä, että hänen tulisi edes laihduttaa tai olla erilainen. Hänet on viime aikoina nähty rohkeissa somekuvissa, mutta myös keikalla meno on samanlaista.

Nyt nähdään Portugalin Lissabonin Rock in Rio Lisboa -konsertissa ikuistettuja kuvia, joiden perusteella Demi Lovaton keikasta ei seksiä puutu. Laulajatähti keikistelee vähäpukeisten tanssijoidensa kanssa esiintymislavalla

Demin itsevarmuudesta ja rakkaudesta omaa vartaloaan kohtaan kertovat myös monet somekuvat, joissa nainen esittelee kurvikasta vartaloaan. Demi on oppinut rakastamaan omaa vartaloaan ja hän haluaa näyttää sen myös muille. Uusissa kuvissaan poptähti poseeraa hyvin itsevarmasti kameralle juhlien samalla naisellisia kurvejaan. 25-vuotias tähti on ollut noin kuusi vuotta raittiina.

Splash
Splash
Splash
Splash