Mikä kaula-aukko! Lady Gaga näyttävässä herutuskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään, eli erikoisista asuistaan. Viime kuukausina popkaunotar on kuitenkin esiintynyt merkittävästi konservatiivisemmissa asuissa kuin uransa huippuvuosina. Nyt hän on kuitenkin tehnyt poikkeuksen sosiaalisessa mediassa.

Lady Gaga nähdään parhaillaan Instagramissa kuvassa, jossa hän on pukeutunut 1920-luvun tyyliseen mustaan pitsiseen iltapukuun ja samaa sarjaa olevaan kampaukseen. Huomion kuvassa vangitsee kuitenkin poptähden rintavako, joka pääsee rohkean kaula-aukon ansiosta oikeuksiinsa.

That’s showbiz, baby!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

What a wild ride the last decades been. @tomford -Mother Monster

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Lady Gaga on aiemmin nimennyt peppunsa bikinikuvissaan persikaksi, ja persikkaansa hän esitteli vielä pari vuotta sitten aktiivisesti niin sosiaalisessa mediassa kuin paparazzeillekin.

Was so great seeing @itstonybennett singing last night! 🎼

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on