Vaatekauppa ei photoshopannut mallikaunotarta – kuvia ylistetään somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina mallikaunotarten kuvankäsittely on yleistynyt entisestään, kun jo pienimmätkin vaatemerkit pyrkivät muokkaamaan kuvia digitaalisesti. Muutamat yritykset ovat kuitenkin kulkeneet vastavirtaan ja esittäneet mallit aitoina. Nyt Boohoo-vaatekaupan kuvat leviävät vauhdilla verkossa.

Bohoo.com

Boohoo päätti jättää korjaamatta kuvankäsittelyllä mallikaunottaren jalat, joissa on selvästi havaittavissa luonnollisia jälkiä. Verkossa kuvat on otettu vastaan innolla, sillä virallihiteiksi nousseita kuvia ylistetään parhaillaan laajasti.

Boohoon Facebook-sivuille on jätetty aiheesta jo satoja kommentteja. Kuvat julkaistiin alunperin yrityksen verkkosivuilla ja Facebook-sivuilla. Boohoo ei suinkaan ole ainoa yritys, jota kehutaan parhaillaan mallien käsittelemättömyydestä, sillä myös ASOS ja Missguided ovat tehneet samanlaisen päätöksen.