Tiikeri vaani miestä lasin takaa – hyökkäys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiikerit ovat erinomaisia uimareita ja vilvoittelevat usein veden varassa. Myös saalistaminen onnistuu vedestä käsin tiikereiltä erittäin hyvin. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa tiikeri luultavasti ajatteli saavansa lounaaksi miehen samalla kun se nautti veden viilentävästä vaikutuksesta.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa eläintarhan vierailijat seuraavat tiikeriä lasin takaa. Yksi nuori mies on selkä lasiin päin kääntyneenä, jolloin tiikeri valitsee hänet kohteekseen ja alkaa hitaasti valmistelemaan hyökkäystään.

Videolla nähdään miten keskittyneesti tiikeri lähestyy saalistaan. Kaverit ovat kuvanneet talteen hauskan tilanteen, jossa tiikeri hiipii veden varassa heidän ystäväänsä kohti kunnes kissapeto on aivan lasissa kiinni. Loppulta tiikeri hyökkää ja hyppää lasia vasten mikä saa ystävykset säikähtämään kunnolla.