Teinipopparista varttui seksikäs kaunotar – rintavako ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä uransa aloittanut poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos vietti parin vuoden ajan hiljaiseloa otsikoista. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt paluuta paparazzikuviin, sillä nykyisin hän on uransa parhaassa kunnossa.

Tällä kertaa Tulisa Contostavlos kuvattiin saapumassa vaaleanpunaisessa asussa Pretty Little Thing x Maya Jama -malliston lanseerausjuhliin Lontoon MNKY HSE:ssä. Tulisan yksinkertainen, mutta näyttävä asuvalinta sisälsi niukan topin, jonka paljastama rintavako ei varmasti jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

X Factor -tuomarinakin tunnetuksi tulleen Tulisa Contostavlos on myös kirjailija, jonka Sky-esikoisromaani kertoo lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.

Splash
Splash
Splash
Splash