Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa – nännit kuulsivat läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Törnävänsaarella 40. kertaa vietettävän Provinssi-festivaalin juhlavuosi huipentuu tänään peräti 28.000 katsojaa keräävään päätöspäivään. Torstaina Provinssiin saapui 22.000 kävijää ja perjantaina 26.000, joten koko viikonlopun yhteismääräksi tulee 76.000 vierasta.

Provinssi, Kuva: Mika Alavesa
Cheekin keikka oli yksi Provinssin massiivisimmista, Kuva: Provinssi, Niko Peltoniemi

Provinssissa perjantaina esiintynyt poptähti Anna Abreu, eli nykyisin pelkkä Abreu, tarjosi yleisölle tanakan hittikimaran ja erittäin vauhdikkaan keikan sekä yllättäen sen lisäksi myös hieman odottamattoman rohkean esiintymisasun.

Woodland Stagella jo iltapäivällä esiintynyt Abreu oli nimittäin pukeutunut esiintymislavalle selvästi läpikuultavaan mustaan toppiin. Asuvalinta paljasti – todennäköisesti tarkoituksella – popsuosikin etumuksen yksityiskohtineen. Anna Abreu julkaisi ennen keikkaansa kuvamateriaalia, jossa hän odotti jo kuumeisesti seuraavana päivänä vuorossa olevaa Provinssin keikkaansa.

Viikonlopun kohokohtia olivat esimerkiksi metallibändi Volbeatin keikka festivaalin avauspäivänä, The Offspringin hittiputki perjantai-iltana sekä toistaiseksi festivaalin suurimman yleisömäärän keränneen Cheekin viimeinen esiintyminen Provinssissa. Tänään lauantaina festivaali jatkuu aina varhaiseen aamuyöhön asti, ja ohjelmassa on luvassa vielä esimerkiksi superkokoonpano Prophets of Ragen konsertti ja Antti Tuiskun viimeinen esiintyminen ennen määrittelemättömän mittaisen keikkatauon alkamista.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ HUOMENNA PROVINSSI!!!!!!! Ei malttais nukkuu❤️ BILEET

A post shared by ABREU (@iamabreu) on

Abreu at Provinssi

A post shared by Niclas Glasberg Photography (@glasnicce.shoots) on

Vieläkin ihan fiiliksissä eilisestä!😭❤️💥💥💥 #abreu #provinssi

A post shared by Veera Vallivaara (@veeravallivaara) on

Anna Abreu 🤓 #provinssi #provinssi2018 #annaabreu #wakawakaniinkushakira

A post shared by Jukka Katajamäki (@jukkakatajamaki.fi) on

Abreu @ Provinssi '18. @iamabreu #anttinarhicom

A post shared by Antti Närhi (@anttinarhicom) on