Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: ”Lapsi ei ole syntyjään näin julma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä suomalaisia ovat järkyttäneet lukuisat tapaukset, joissa lapset ovat kiduttaneet eläimiä jopa kuoliaaksi saakka. Erityisesti linnut ja siilit ovat kokeneet kovia. Tuorein tapaus kuohuttaa nyt Tampereella, jossa Muotialan ja Nekalan välimaastossa sijaitsevassa Haavikonpuistossa tehtiin ikävä löytö.

Facebookissa leviävän päivityksen mukaan alueella asusti vielä lentokyvytön variksenpoikanen, joka antoi ihmisten tulla poikkeuksellisen lähelle. Se koitui ilmeisesti lopulta linnun kohtaloksi, koska se on nyt löytynyt hiekkalaatikon vierestä hiekkaan haudattuna.

– Tämä poikanen löytyi tänään kuolleena hiekkalaatikosta ja todennäköisesti kärsi tuskallisen kuoleman ihmislasten käsissä (oletan vain lasten tekevän tällaista). Sen pää oli haudattu hiekkaan ja ilmeisesti siis tukehdutettu sinne! Mikään villieläin ei tee tällaista, päivityksen kuvineen julkaissut perheenäiti kirjoitti.

Perheen kaksivuotias oli tottunut näkemään tutun variksenpoikasen, jota lapsi yritti edelleen tervehtiä, mutta tällä kertaa turhaan.

– Poikasen vanhemmat edelleen liikkuvat puistossa ja käyvät katsomassa kuollutta poikasta. Lapsi ei ole syntyjään näin julma. Opettakaa hyvät vanhemmat lapsillenne, että myös eläintä sattuu, kun sitä satuttaa. Elämä on arvokasta, eikä tämäkään poikanen olisi ansainnut tällaista kohtaloa, sydämeni särkyy. Vaikka varis on peto, pahin peto on ihminen, joka tappaa vain huvikseen!