Julia Roberts liittyi Instagramiin – heti yli puoli miljoonaa seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-palkittu yhdysvaltalainen näyttelijä Julia Roberts on liittynyt Instagramiin. 50-vuotias näyttelijätär on kuitenkin poistanut kommentointimahdollisuuden kuvilleen. Hän on saanut lyhyessä ajassa lähes 550.000 seuraajaa.

Lukuisissa menestyselokuvissa näytellyt maailmanluokan tähti Julia Roberts on julkaissut Instagramiin kaksi kuvaa. Toisessa hän istuu puun juurella pukeutuen tekstipaitaan, jossa lukee Love. Toisessa kuvassa hän esittelee The Reset -merkin t-paitaa ystävänsä kanssa.

Julia Roberts muistetaan etenkin hänen rooleistaan elokuvissa Pretty Woman, Erin Brockovich ja Notting Hill. Hänellä on kolme lasta yhdessä kameramies Daniel Moderin kanssa. Hän on esiintynyt viime vuosina lyhyissä televisiosarjoissa.

https://www.instagram.com/p/BkgBzkvB4QS/?taken-by=juliaroberts