Mallitulokas kuin Playboyn sivuilta – Lauren on kurvikas bikinitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide ja Miss South Florida USA -voittajaksi. Viime aikoina hän on esitellyt julkisuudessa usein ystäväänsä Lauren Hubbardia, joka tekee parhaillaan tuloaan Miamin seurapiireihin.

Nyt Hubbard kuvattiin esittelemässä upeita kurvejaan HSN-uimapukumerkin tuoreissa mainoskuvissa. Nettiveikkausten mukaan Lauren Hubbard voisi olla tuleva Sports Illustratedin mallikaunotar.

29-vuotias Lauren Hubbard on toiminut viime aikoina Vizcaya Swimwear -uimapukumerkin mallina ja osallistunut kauneuskilpailuihin. Hänen ystävänsä Lisa Opie työskentelee nykyisin uimapukujen ja bikinien suunnittelijana, mutta Opiella ja Hubbardilla on yhteinen kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash
Splash