Cheek kiinnitetty Solar Sound Festivalin pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound juhlitaan Seinäjoen Kirkkokadulla 3. – 4. elokuuta. Tapahtuma oheistapahtumineen tavoittelee jälleen kahden päivän aikana yli 22.000 kävijää.

Festivaalin pääesiintyjänä tullaan näkemään Suomen suosituin artisti Cheek, joka esiintyy Solar Soundissa nyt ensimmäistä ja uran lopettamispäätöksen myötä viimeistä kertaa. Cheek on ilmoittanut lopettavansa uransa 25. elokuuta Lahden jo loppuunmyytyihin konsertteihin.

– Olemme yrittäneet saada Cheekin mukaan Solar Soundiin ensimmäisestä järjestämisvuodesta lähtien siinä onnistumatta. Voidaankin sanoa, että nyt eräänlainen ympyrä sulkeutuu kun Cheek saapuu Solareille viimeisenä keikkailukesänään esiintyen festivaalimme viimeisenä artistina lauantaina 4. elokuuta, festivaalin promoottori Tommi Mäki kertoo.

– Solar Soundin kaikkien aikojen tasokkain ohjelma on nyt valmis. Odotamme tapahtuman olevan tänä vuonna ennakkoon loppuunmyyty, kertoo festivaalin promoottori Tommi Mäki.

Solar Sound Festivalin muita esiintyjiä ovat esimerkiksi ruotsalainen Vigiland, ruotsalais-norjalainen dj-kaksikko Tungevaag & Raaban sekä useat kotimaiset eturivin tähdet, kuten Sanni, Pikku G ja Mikael Gabriel. Festivaalin lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Solar Sound Festivalin VIP-lippu on Stara VIP, jonka hankkineille festarikokemus tulee olemaan ikimuistoinen.