Jätskitreffit kuuluvat kesään! Hyvä syy herkutella kultamurun kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomen kesä on perinteisesti lyhyt, mutta kansakuntamme on tottunut nopeasti etenevään vuodenaikaan. Kesään kuuluu suuri määrä kausiluonteisia herkkuja, kuten mansikoita, herneitä ja tietenkin kilokaupalla jäätelöä. Nyt kannustetaan ihmisiä jäätelötreffeille.

Miksi ihastus tulisi aina tavata kahvikupposen tai viinilasillisen ääressä? Kesä antaa luvan herkutteluun, ja mikä olisi sen ihanampi tapa viettää aikaa mielenkiintoisen ihmisen kanssa kuin perinteiset jäätelötreffit aurinkoisessa säässä. Jäätelötreffien ei tarvitse kulkea lähikaupan pakastealtaan kautta, vaan kylmää herkkua varten voi ajaa hieman kauemmaksikin.

Osa ravintoloista tarjoilee näyttäviä jäätelöannoksia jälkiruokalistoillaan, mutta kannattaa myös kartoittaa vohvelikahviloiden ja jäätelöbaarien tarjonta. Toki jäätelöä voi ostaa kotiin strösseleiden, vohveleiden ja kastikkeiden kera. Kumppanukset voivat loihtia toisilleen annokset, mikä luo lisäromantiikkaa herkutteluun. Jäätelö maistuu erityisen makealta toisen huulilta nautittuna…

Countdown to Friday! 🙌🏻 @chealiciousfood

A post shared by Popbar Canada (@popbarcanada) on