Julkkisten ihotautilääkäri: ”Yleensä kotirutiinit ja proteiinipitoinen ruokavalio riittävät”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Julkkisten ihotautilääkärinä työskentelevä tohtori Harold Lancer tietää, että useimmiten ihmisille riittää tavalliset kotirutiinit kuulaan ja terveen ihon saavuttamiseksi. Hän myös muistuttaa ruokavalion vaikuttavan ihon hyvinvointiin.

Useiden tunnettujen henkilöiden ihotautilääkärinä toimiva beverlyhilssiläinen Harold Lancer suosittelee ihmisille toistuvia ihonhoitorutiineja. Miehen mukaan kasvoille kannattaa tehdä iltaisin puhdistus, lisätä omalle iholle sopivia tehoaineita sekä käyttää C-vitamiiniseerumia. Nämä toimenpiteet riittävät ylläpitämään tervettä ja hyvinvoivaa ihoa, mikäli rutiinit toistaa aina yötä vasten.

Aamuisin hänen mukaansa riittää puhdistus, kosteutus ja suojakertoimella varustetun voiteen lisääminen. Hänen mukaansa hiilihydraatit aiheuttavat usein ongelmia iholle ja niiden käyttöä tulisi rajoittaa ruokavaliossa. Hän suosittelee, että ihmiset söisivät enemmän puhdasta proteiinia ja hyviä rasvoja, mikäli haluavat terveen ja hyvinvoivan ihon.