Maailman komein rikollinen ja upporikas perijätär saivat lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa ympäri maailmaa. Hän solmi vankeusrangaistuksen jälkeen rahakkaan sopimuksen mallitoimiston kanssa ja pani samalla perhekuviot uusiksi.

Yhteiskunnan heikommassa asemassa olevien ihmisten joukkoon kuulunut 34-vuotias Jeremy Meeks tapasi taannoin brittiläisen miljardöörin tyttären, 27-vuotiaan Chloe Greenin. Nyt pariskunta on saanut ensimmäisen lapsen, Jayden Meeks-Green -nimisen pojan. Jeremy Meeksin avioero ex-vaimoonsa astui voimaan viikkoa myöhemmin lapsen syntymästä, The Blast uutisoi.

Jeremy Meeksillä on yhdeksänvuotias Jeremy Jr. -niminen poika ex-vaimonsa Melissan kanssa. Mies kuitenkin rakastui vuosi sitten Chloe Greeniin ja kaksikko on suunnitellut jopa häitä. Meeks oli suhteen alkamisen aikaan vielä virallisesti yhdessä Melissa Meeksin kanssa, mutta on kertonut avioliiton olleen ongelmallinen.