Kysely paljasti: Pettäjät jäävät kiinni vasta kolmannella kerralla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avioliiton ulkopuolista seuraa välittävä treffisivusto Illicit Encounters on toteuttanut kyselyn uskottomuuteen ja siitä kiinni jäämiseen liittyen. Syrjähypyt paljastuvat yleensä kumppanille rakastajalle lähetettyjen viestien kautta.

Peräti 86 prosenttia naimisissa olevista pettäjistä on harjoittanut uskottomuutta ensimmäisen kerran ennen oman puolison kanssa avioitumista. Viidesosa pettäjistä paljastaa jääneensä kiinni uskottomuudesta vasta kolmannella kerralla. Yleensä kumppani on lukenut salaisia viestejä puolison puhelimelta tai sähköpostista, Femail First raportoi.

Kyselytulos kuitenkin osoittaa, että kerran pettänyt pettää yleensä uudestaan. Tiikeri ei pääse raidoistaan etenkään silloin, jos ensimmäinen syrjähyppy on tapahtunut suhteen alkuvaiheessa. Pettäminen on vastausten perusteella johtanut avioeroon 15 prosenttia tapauksista.