Lukas Leonin debyyttialbumi Suomen listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäritulokas Lukas Leonin debyyttialbumi Simba on noussut Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Albumi julkaistiin 14. kesäkuuta ja se sai heti hyvän vastaanoton. Kaikki albumin yhdeksän kappaletta menivät suoraan Spotifyn Top 60 -listalle ja seitsemän niistä TOP 40 -listalle.

Lukas Leon on 20-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Hänen kappaleensa XTC Feat. Etta ja Cheek on tällä hetkellä Spotifyn soitetuin kappale Suomessa.

– Tää on ihan uskomatonta! Simban vastaanotto on ollu ihan sairasta, en mä pysty ees käsittää tätä. Haluun kiittää kaikkia, jotka on luukuttanu levyä. En malta odottaa, että pääsen rundille vetää näitä biisejä livenä, Lukas kommentoi menestystä.