Supermalli-Emily bikineissä huvijahdilla – silmänruokaa riittämiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä etenkin bikini- ja alusvaatemuodin saralla. Malliuransa lisäksi Emily suunnittelee nykyisin uimapukuja ja bikineitä, joita hän myy oman Inamorata-vaatemerkillään. Nyt Emily ikuistettiin Kreikassa.

Emily Ratajkowski lomailee parhaillaan Euroopassa yhdessä supermalliystävänsä Gigi Hadidin kanssa, sillä heidät kuvattiin Mykonosin lomasaaren liepeille ankkuroidulla huvijahdilla. Emily nautti vapaa-ajastaan niukoissa bikineissä.

27-vuotias Emily Ratajkowski on ollut viime päivinä otsikoissa julkaistuaan sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän näyttää todella laihalta. Fanit huolestuivat kuvasta ja ryhtyivät epäilemään supermallin mahdollista syömishäiriötä. Hän on aina ollut hyvin hoikkavartaloinen, mutta kohutussa kuvassa hän näyttää monien mielestä huomattavasti laihemmalta kuin aikaisemmin.

🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Splash
Splash
Splash
Splash