Mandy Moore esitteli miljoonataloaan – näin seksymboli asuu Kaliforniassa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vielä muutama vuosi sitten näyttelijä-laulaja Mandy Moore lukeutui Hollywoodin suosituimpien tähtien joukkoon. Nykyään hänet nähdään kuitenkin melko harvoin otsikoissa, sillä neitokainen ei ole julkaissut vuosiin musiikkia.

Nyt 34-vuotias Mandy Moore esittelee Architectural Digest -kanavan julkaisemalla videolla hänen upeaa 2,6 miljoonan dollarin arvoista kotiaan, joka sijaitsee Kaliforniassa Pasadenassa. Koti on kauniin valoisa ja se on sisustettu retroa ja modernia yhdistelevällä Mid-century -tyylillä.

Mandy Moore tuli alunperin tunnetuksi vuonna 1999 julkaistun So Real -debyyttialbuminsa merkeissä. Tähden albumeja on myyty yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Hän teki vuonna 2010 ääniroolin Rapunzel-hahmolle Disneyn Tangled-elokuvaan ja naisen tuorein näyttällijärooli oli This Is Us -elokuvassa, joka julkaistiin vuonna 2016.