Näin hervottomasti mokailtiin kesäkuussa – hurjat kommellukset videokoosteena

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin mielettömän paljon uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

FailArmy-kanava julkaisee YouTubessa kuukausittain videon, johon kanava on koostanut aina kuluneen kuukauden hauskimmat videot, joissa on tapahtunut jokin moka. Kanavan koostamien videoiden avulla ihmiset eivät jääkään koskaan paitsi huvittavimmista mokista, jotka ihmiset ovat onnistuneet kuvaamaan ja vielä julkaisemaan.

Nyt Fail Armyn uusimmalla videolla nähdään hauskimmat kesäkuun aikana verkkoon ladatut mokat. Videoilla ihmiset usein satuttavat itsensä yrittämällä jotakin vaikeaa temppua, jonka pieleen meneminen saa katsojat nauramaan sekä myötähäpeän että vahingonilon vuoksi. Usein myös perheen lemmikit ovat päätyneet videon tähdiksi.