Nainen pakotti viidakkoveitsellä exänsä harrastamaan seksiä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Montanan Great Fallsin kaupungissa asuva 19-vuotias Samantha Mears on noussut otsikoihin raivokkaan käyttäytymisensä vuoksi. Nainen pakotti entisen poikaystävänsä seksiin viidakkoveitsellä uhaten.

Samantha Mears oli murtautunut entisen poikaystävänsä kotiin miehen poissa ollessa. Kun exä saapui kotiinsa, pakotti Mears viidakkoveitsellä uhaten miestä riisumaan vaatteensa ja menemään sänkyyn. Sen jälkeen nainen istui exän päälle hajareisin massiivisella terällä varustettu veitsi kädessään. Mies kertoi poliiseille pelänneensä henkensä edestä, The Smoking Gun raportoi.

Mears puri exäänsä käsivarteen yhdynnän aikana. Nainen pakotti miehen harrastamaan seksiä myös ejakuloinnin jälkeen niin kauan, kun siitin oli toimintakykyinen. Exä otti puhelimellaan salaa kuvia viidakkoveitsellä varustetusta Mearsista ja soitti hätäkeskukseen. Sen jälkeen mies pakeni ikkunasta ja nainen toimitettiin vankilaan 50.000 dollarin takuusummaa vastaan.

Poliisi