Vibraattorit vipattamaan! Seksivälineistä virtaa pariskuntien rakkauselämään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista kainostelee seksivälineiden hankkimista ja niiden käyttämistä, vaikka apuvälineiden avulla voi saada makuuhuoneeseen paljon kaivattua virikettä. Seksiasiantuntija Tami Rose vinkkaa nyt syitä, miksi jokaisen pariskunnan tulisi ainakin harkita aikuisten lelujen hyödyntämistä eroottisessa kanssakäymisessään.

Kolmasosa naisista myöntää, että ei saavuta orgasmia pelkän penetraation avulla. Seksivälineet tuovat makuuhuoneeseen dynaamisuutta ja samalla lisää orgasmeja. Orgasmien kautta pariskunnat puolestaan saavat kokonaisvaltaista tyydytystä ja nautinnollista oloa. Seksivälineiden yhteiskäyttö lisää myös parisuhteen luottamusta ja kommunikointia.

Seksivälineiden käyttämisestä hyötyvät molemmat suhteen osapuolet. Seksi ei ole aina pelkkää jyystöä, vaan eroottisten apuvälineiden avulla rakkauden rakettimatkasta voi tehdä kokonaan uusiin sfääreihin tähtäävän rakasteluhetken. Seksiin on myöhemmin helppo lisätä muita virikkeitä ja elementtejä, kunhan pariskunta ensin testaa esimerkiksi seksileluja omassa makuuhuoneessaan. Samoja välineitä voi hyödyntää myös omatoimiromantiikassa, Femail First muistuttaa.