Aikamatkaaja näytti kuvan 2120 Las Vegasista – ilmastonmuutos aiheutti punaisen taivaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tuhansien vuosien päästä meidän aikaamme matkustaneen miehen tarinan, jossa hän läpäisi valheenpaljastuskokeen. Videon julkaisi ApexTV-vaihtoehtokanava. Nyt sama videopalvelu on julkaissut toisen ajassa matkustaneen henkilön haastattelun.

ApexTV on julkaissut videon, jolla nähdään heidän väittämän mukaan vuodesta 2030 meidän aikakauteemme saapunut mies. Noah-niminen henkilö väittää kuvanneensa Las Vegasissa videon vuonna 2120. Kuva muistuttaa japanilaista animaatiota, jossa sci-fi -tyylisen kaupunkinäkymän taustalla on punertava taivas. Noahin mukaan punaiset pilvet johtuvat ilmastonmuutoksesta.

Videon katsojat ovat naureskelleet ja kysyneet, miksi mies on lähtenyt kuvaamaan tulevaisuutta vanhalla puhelimella. Toinen epäily kohdistuu siihen, että video näyttää rehellisesti sanottuna tietokoneanimaatiolta. Lisäksi henkilö on huomattavasti samankaltaiselta vaikuttava kuin ApexTV:n aiemmilla videoilla esiintynyt mies muilta väitetyiltä aikakausilta.