Cheryl Cole puolustaa äitiään: ”Ei ole syy eroon!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksivuotiaan Bear-pojan vanhemmat, Cheryl Cole ja Liam Payne ilmoittivat äsken sosiaalisessa mediassa eroavansa ja jatkavansa elämäänsä omilla tahoillaan. Nyt laulajattaren äiti, Joan Callaghan, on vedetty soppaan mukaan.

Cherly Cole on ilmoittanut Twitterissä, että vaikka hän ei haluaisikaan kommentoida Liam Paynen kanssa erilleen muuttamista, haluaa hän selventää äitinsä olevan syytön eroon. Joen Callaghanin on nimittäin väitetty olevan pääsyy pariskunnan välien viilenemiseen. Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun Cherylin äiti saa syyt niskoilleen.

Popsugarin mukaan Joan Callaghanin väitettiin olevan osasyyllinen eroon jo vuonna 2010, kun Cheryl erosi jalkapalloilija Ashley Colesta. Samaa väitettiin myös Derek Hougista ja ravintoloitsija Jean-Bernard Fernandez-Versinista tapahtuneiden erojen yhteydessä, Popsugar muistelee.