Jokaisessa kaveriporukassa on tämä hahmo – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa ystäväporukoissa on mukana paljon erilaisia persoonia. Usein ystäväpiiristä löytyykin juhlija, myöhästelijä, tiukkapipo ja porukan pelle. Monia ystävyksiä pitää yhdessä tunnollinen äitihahmo, joka huolehtii muista porukan jäsenistä.

Nyt CollegeHumor-kanava on julkaissut hauskan sketsin, jossa nähdään millaista kaveriporukan huolehtivaisimmalla jäsenellä on. Niin kutsuttu äitihahmo kaitsee toisinaan ystäviään aivan kuin pikkulapsia, minkä vuoksi sketsi onkin sijoitettu osuvasti lasten leikkikentälle.

Ystäväpiirin äitihahmo pitää aina huolta, että kaikki ovat ajoissa paikalla. Hän katsoo myös kavereidensa arvoesineiden perään ja säilyttää ystäviensä puhelimia ja lompakoita. Äitihahmo järjestää yhteiset tapaamiset, pitää kiinni kellonajoista ja huolehtii aina siitä, että myös ystävät löytävät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.