Seiska: Paula Vesala ja Samuli Edelmann kuvattiin suutelemassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eturivin viihdetaiteilijoihin lukeutuvat Paula Vesala ja Samuli Edelmann ovat Seiskan saamien tietojen mukaan mahdollisesti yhdessä. Heidät nimittäin kuvattiin suutelemassa toisiaan Helsingin Punavuoressa.

Seiskan tietojen mukaan 36-vuotias Vesala ja 49-vuotias Edelmann ovat muutenkin viihtyneet viime aikoina toistensa seurassa, sillä he viettivät juhannuksen yhdessä Valamon luostarissa halaillen ja suudellen. Lisäksi julkkispari oli yhdessä myös Seinäjoen Provinssirockissa.

Kuva: Nelonen Media

Vuonna 2014 Vesala ja Edelmann osallistuivat samaan aikaan Vain elämää -ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle, jossa Vesala valitsi duettokumppanikseen päivänsä päätteeksi juuri Edelmannin. Tuolloin he esittivät yhdessä kappaleen Rakkauslaulu.