Täydellinen vartalo! Rosie Huntington-Whiteley upeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut 31-vuotias kaunotar sai viime vuonna 24. kesäkuuta esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham, ja perhe tuntuu hehkuvan ihanaa onnea ja vauvantuoksuista arkea tällä hetkellä. Nainen on vähitellen palannut myös töidensä pariin, ja nyt hänet nähdäänkin seksikkäissä alusvaatekuvissa.

Rosie Huntington-Whiteley julkaisi nyt itsestään upeita kuvia, jotka on otettu alusvaatekuvausten kulisseissa. Kuvissa nainen esittelee timmiä mallivartaloaan mustissa pitsialusvaatteissa makoillessaan sohvalla.

behind the scenes w/ #RosieForAutograph

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on