Seksiviestit parasta esileikkiä – lue vinkit pikkutuhmiin viesteihin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksillä leikittely on muuttunut teknologian myötä monimuotoisemmaksi, kun ihmiset voivat luoda mielikuvia pikaviestimiä apuna käyttäen. Seksiviestit voivat olla tulikuuma tapa sytytellä illan rakastelunautintoa jo päivän aikana.

Seksiviesteihin voi liittää kuvia ja videoita. Toki pariskunnat voivat harrastaa seksiä etänä myös videopuheluiden muodossa ja tähänkin tarkoitukseen on saatavilla kauko-ohjattavia seksivälineitä. Toisinaan pelkkä sanallinen leikittely riittää, mikäli viestien sisällön osaa pitää tarpeeksi houkuttelevana ja kiinnostavana.

Seksiasiantuntija Tami Rose vinkkaa Femail Firstille, että seksiviestittely on hauska ja kutkuttava tapa olla yhteydessä mielitiettyyn. Flirttailevat vihjailut saavat vastapuolen sydämen läpättämään ja joissakin tapauksissa jopa fyysistä innostumista housujen sisäpuolelle. Seksiviestit voivat olla kauan toivottu tapa pitää kipinää yllä.

Seksiviestien avulla voi viritellä mielikuvia seuraavaa tapaamista varten. Lisäksi rohkeamielinen viestittely nostaa itsetuntoa ja antaa oivat tavan paljastaa salaisia fantasioita. Viestien avulla voi olla helpompi kommunikoida silloin, jos pokka ei riitä pyytämään rakasteluun liittyviä asioita kasvokkain. Kaiken kaikkiaan seksiviestit toimivat esileikin tavoin.