Tämän vuoksi naiset eroavat – 10 yleisintä syytä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kolmasosa avioliitoista päättyy nykyään avioeroon. Aiemmin suoritetun kyselyn myötä kävi ilmi, että naiset eivät hae kuitenkaan enää yhtä helposti avioeroa vaan antavat aviomiehilleen useimmissa tapauksissa mahdollisuuden parantaa tapansa mikäli kyse on esimerkiksi uskottomuudesta.

Nyt Daily Mail -sivusto kertoo tuoreesta Next Love -treffipalvelun suorittamasta kyselystä, johon 43.000 eronnutta naista otti osaa. Naisilta kysyttiin syitä siihen, minkä vuoksi heidän pitkä parisuhteensa tai avioliittonsa oli tullut päätökseensä. Palvelu kokosi kyselyn perusteella kymmenen yleisintä syytä, joiden vuoksi naiset olivat eronneet.

1. Erilaiset tavoitteet elämässä

2. Uskottomuus

3. Jatkuva riitely

4. Läheisyyden puute

5. Mielisairaus

6. Huono käytös

7. Tylsistyminen

8. Fyysinen väkivalta

9. Kotitöihin liittyvät ongelmat

10. Rahahuolet