Instagram-villitys saa näyttämään hoikemmalta – tältä näyttää Barbie-jalka!

Digi · Terhi Piiroinen

Instagramin seuratuimmat naiset ovat ryhtyneet poseeraamaan asennossa, jossa toinen jalka näyttää samalta kuin legendaarisella muovinukke Barbiella. Asentoa kutsutaan nimellä Barbie feet, eli Barbie-jalka.

Kuvaustrendeissä on takavuosina näkynyt reisien väliin muodostuvaa thight gapia, törröttävien huulten esittämää duck facea ja muhkeiden pakaroiden belfie-kuvia. Nyt Instagramin trendinä on poseerata asennossa, jossa toinen jalka on pelkän päkiän varassa. Esimerkiksi Kardashianit ovat näyttäneet mallia tyylistä.

The Sunin mukaan Barbie-jalka -nimitys tulee siitä, kun Mattelin valmistaman muovilelun jalat ovat aina korkokenkiin sopivassa asennossa. Barbie seisoo pelkästään päkiöidensä varassa. Toisen jalan nostaminen antaa hoikemman ja siromman vaikutelman kuvaan.

Sorry ‘gram we busy workin no time for photos. Coming very very soon 💥 @same

A post shared by Shea Marie (@peaceloveshea) on

🌸

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

tip of the day: don't forget to stretch 😝

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Back to Life 🌺🦋❤️

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on