Kuka suomalainen laulaja on kuvassa? Vaikea tunnistaa samaksi henkilöksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudesta tutut henkilöt saattavat näyttää lapsuudessaan tai vapaa-aikanaan hyvin erilaisilta kuin esiintymislavoilla täydessä tällingissä ja loisteliaissa asuissa esiintyessään. Nyt Tiktak-yhtyeestä tuttu nainen on julkaissut söpön lapsuuskuvan Instagramissa.

Tiktak-yhtyeen keulahahmo ja laulaja Petra Gargano on julkaissut Instagramissa kuvan lapsuudestaan. 32-vuotias laulaja kertoo olevansa kuvassa kolmannella luokalla. Hän pohtii, mitähän mahtaa ajatella kyseisen kuvan ottamishetkellä.

Tiktak-yhtye lopetti toimintansa kymmenen vuotta sitten. Suursuosioon noussut tyttöbändi tekee tänä kesänä joitakin yhteenpaluukeikkoja muun muassa Suomipop-festivaaleilla ja Tampereella järjestettävässä Tammerfest-tapahtumassa.