Sveitsiläismalli nautiskeli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on kahden lapsen äiti, joka on nähty viime aikoina usein paparazzikuvissa. Menestyksekkään malliuran tehnyt viihdealan monipuolinen ammattilainen on edelleen upeassa bikinikunnossa, ja hänet onkin nähty viime aikoina usein paparazzikuvissa.

Nyt Michelle ikuistettiin rannalla tyttäriensä Celeste ja Sole Trussardin kanssa, kun he olivat nauttimassa aurinkoisesta rantapäivästä Milanossa, Italiassa.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash