Näin lapset oppivat huipputärkeän taidon – ei ole helppoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset joutuvat opettelemaan monia erilaisia taitoja, joiden parissa pikkuisten kärsivällisyys on välillä koetuksella. Esimerkiksi kengännauhojen sitominen ja polkupyörällä ajamisen oppiminen voivat välillä tuottaa hieman vaikeuksia.

Nyt Kyoot-kanavan julkaisemalla huvittavalla videolla nähdään kooste useista tilanteista, joissa lapset opettelevat ajamaan pyörällä. Vanhemmat ovat halunneet taltioida kamerallaan hetket, jolloin lapset oppivat ajamaan ilman apupyöriä. Toisinaan tilanteet kuitenkin päättyvät itkuun.

Surkuhupaisalla videolla nähdään yli viiden minuutin ajan pieniä videoleikkeitä, joissa lapset opettelevat ajamaan pyörillä. Ajamisesta innoissaan olevat lapset päätyvät yllättävän usein törmäämään johonkin esteeseen tai seinään, minkä perusteella pysähtyminen näyttäisikin olevan oppitunti erikseen.