Taapero rakastaa leipää – jäi sitten rysän päältä kiinni varkaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhempi on voinut saada toisinaan lapsen kiinni siitä, että pikkuinen on löytänyt tiensä jääkaapista tai komerosta löytyvän herkkukätkön luokse. Tällä kerralla pelkässä leipähyllyssä oli ollut jo pikkuiselle tarpeeksi houkutusta.

Perheenäiti on kuvannut huvittavalle videolle tilanteen, jossa hän on saanut pienen taaperon kiinni siitä, että hän on varastanut paahtoleipää. YouTube-videolla nähdään miten taapero kävelee pois päin äidistään, joka tivaa tytöltä mitä hänellä oikein on käsissään.

Lopulta tyttö kääntyy ja näyttää, että hän on kerännyt syliinsä ison kasan paahtoleipäviipaleita. Tyttö näyttää rakastavan paahtoleipää niin paljon, että ei ole saada siitä tarpeekseen. Lapsi on saanut myös perheen koirasta uskollisen ystävän kannellessaan ruokaa sylissään ympäri taloa.