Chris Brown pidätettiin – poliisi haki suoraan esiintymislavalta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

RnB-tähti Chris Brown on pidätetty Floridassa kesken esiintymisen. Poliisit olivat hypänneet lavalle ja saattaneet miehet ulos konsertista putkaan. Pidätyksen syytä ei vielä tiedetä.

TMZ kertoo Chris Brownin esiintyneet West Palm Beachilla torstaina Coral Sky Amphitheatre -nimisellä klubilla. Poliisit olivat odotelleet miehen konsertin loppumista, ja pidättivät laulajan heti sen päätteeksi. Viranomaislähteistä kerrotaan, että miehestä oli tehty pidätysmääräys läheisessä piirikunnassa.

Mies on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta viime vuosina. Hän aloitti kiertue-elämän uudestaan viime kuussa pienen tauon jälkeen. Chris Brown on ollut aiemmin tekemisissä lain kanssa muun muassa lähisuhdeväkivallantekojen vuoksi. Hän vapautui putkasta maksettuaan takuusumman.

Poliisi