Haisunäätäemo yritti saada poikaset käyttäytymään – tuttu näky ihmisperheistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Haisunäätä elää tavallisesti luonnossa ja osaa pitää ihmiset itsestään hyvän välimatkan päässä suihkuttaessaan anaalirauhasillaan pahanhajuista nestettä sitä uhkaavaa kohdetta päin. Tämän vuoksi haisunäädät eivät olekaan kovin suosittuja videokuvauksen kohteita.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, joka erästä miestä odotti kotimatkallaan. Mies oli ajamassa töistä kotiin kun hän oli huomannut tiellään haisunäätiä. Henkilö oli pysähtynyt ja alkanut kuvaamaan videolle tilannetta, jossa haisunäätäemo yrittää ilmeisesti saada poikasiaan käyttäytymään.

YouTube-videolla nähdään miten haisunäätäemo yrittää pitää pienet poikasensa koossa päästäkseen turvallisesti tien toiselle puolelle. Haisunäätä joutuu oikaisemaan vilkkaita poikasiaan moneen otteeseen ennen kuin ne suostuvat kipittämään jonkinlaisessa jonomuodostelmassa tien yli.