Isän hulvaton katoamistemppu – lapsen reaktio yllätti vanhemmat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt hauska katoamistemppu, jonka moni koiran omistaja on tehnyt lemmikilleen. Tempussa henkilö näyttää koiralleen menevänsä ison lakanan tai jonkin muun kankaan taakse. Samalla kun kangas pudotetaan, henkilö rientää läheisen seinän tai nurkan taakse koiraa piiloon.

Videot ja niissä näkyvät lemmikkien hämmästyneet reaktiot ovat olleet niin hauskaa katseltavaa, että eräs pariskunta päätti toteuttaa tempun kotona ilman lemmikkejä. Vaimo oli laittanut aviomiehensä tekemään tempun siksi, että hän saisi hauskan tilanteen videolle. Vanhemmat eivät kuitenkaan osanneet arvata, että perheen pienin tulisi järkyttymään tempusta.

Kun isä katosi kankaan laskeuduttua, perheen kaksivuotias poika kauhistui ja alkoi itkemään. Hän luuli taikatemppua todeksi, minkä vuoksi itkusta ei ollut tulla loppua. Isän ilmestyminen nurkan takaa näytti järkyttävän poikaa entistäkin enemmän, mutta onneksi vanhemmat olivat lähellä lohduttamassa pikkuista.