Kylie Jenner opastaa videolla – näin upea meikki syntyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on luonut itselleen jo todella menestyksekkään uran omalla Kylie Cosmetics -meikkisarjallaan. Meikkisarja kattaa erilaisia siveltimiä ja kosmetiikkatuotteita, joiden lippulaivana pidetään naisen suosittuja huulikiiltoja ja nestemäisiä huulipunia.

Nyt 20-vuotias Kylie Jenner pääsi näyttämään Voguen kuvaamalla videolla miten hän loihtii upean huulimeikin, korostaa kulmakarvojaan ja pohjustaa kasvonsa meikkivoidetta varten. Kylie Jenner aloittaa meikin tekemällä ensin kulmakarvat siveltimen avulla paksummiksi.

Kasvot nainen on pohjustanut kosteusvoiteella ja huulirasvalla. Kylie Jenner meikkaa ensin luomensa, koska luomivärillä on tapana varista poskille ja sotkea muu meikki. Silmämeikin valmistuttua Jenner levittää sudilla kasvoilleen meikkivoiteen.

Lopuksi Jenner varjostaa kasvojaan tummemmalla sävyllä ja korostaa poskipäänsä esille baking-tekniikan avulla. Huulimeikki ja valoa taittava korostuspuuteri viimeistelevät meikin, joka sopisi niin päivärientoihin kuin iltatapahtumiinkin.