Näin nolosti suorissa uutislähetyksissä voi käydä – kesäkuun uutismokat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu paljon sellaisia asioita, joita ei voida aina ennalta arvata. Hauskimmat virheet tapahtuvat monesti uutislähetyksissä, koska yllättävät sattumat ja käänteet muuttavat helposti vakavan uutisen luonteen täysin toisenlaiseksi.

Nyt News Be Funny -kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään kooste uusimmista ja hauskimmista uutislähetyksissä tapahtuneista vahingoista, joita toimittajille on käynyt kesäkuun aikana. Ilmeisesti ihmiset ovat menneet kesästä jokseenkin sekaisin, koska lyhyitä pieleen menneitä uutisklippejä on löytynyt videolle jopa puolen tunnin verran.

Toimittajien sanat menevät toisinaan sekaisin ja he sanovat suorassa lähetyksessä kesken uutisen jotakin, joka voi kuulostaa lähes sopimattomalta. Välillä myös haastavat sääolosuhteet ja muut yllättävät tekijät tuovat uutislähetyksiin koomisia piirteitä.