Supermallin asu petti nolosti – nänni vilahti esiin kameroiden ristitulessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toukokuussa 48 vuotta täyttänyt supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. Nykyisin hänet nähdään vain harvoin mallikuvissa ja muuten parrasvaloissa. Ajoittain takavuosien supermalli halutaan kuitenkin vielä mukaan tuoreisiin kampanjoihin.

Nyt Naomi Campbell on kuvattu Pariisissa Vogue Foundationin järjestämällä illallisella. Hän saapui Pariisin muotiviikkojen yhteydessä järjestettyyn tilaisuuteen upeassa asussa, joka kuitenkin petti kesken nimikirjoitusten jakamisen. Hänen etumuksestaan paljastui hieman liikaa kameroiden ristitulessa.

Brittiläissyntyinen Naomi Campbell on nähty viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Hänen uransa räjähti aikoinaan nousuun, kun hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguen britti- ja ranskalaisnumeron kannessa. Naomi on nähty myös Playboyn sivuilla.

Splash
Splash
Splash