Jennifer Lopez tihkuu seksiä uimapuvussa – nimettömässä kimalteleva sormus varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asiantuntijoiden mukaan yhdessä treenaavien pariskuntien suhde on vahvempi, ja he pysyvät todennäköisemmin yhdessä kuin parit, jotka eivät harrasta liikuntaa. Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin suhde näyttäisi myös kukoistavan parin myös treenatessa ahkerasti yhdessä.

48-vuotias Jennifer Lopez ja 42-vuotias baseball-tähti Alex Rodriguez ovat seurustelleet nyt noin vuoden ajan. Lopez julkaisi juuri heistä omalla Instagram-kanavallaan suloisen kuvan, jossa nähdään, että naisen vasemman käden nimettömässä kimaltelee suuri sormus.

Lopezin ja Rodriguezin suhde vakavoitui viime vuonna hyvin nopeasti. Pariskunta esitteli heti omat lapsensa toisilleen ja he ovat viettäneet hyvin tiiviisti kaiken aikansa yhdessä ensitapaamisesta lähtien. Sen vuoksi fanit ovatkin nyt melko vakuuttuneita siitä, että mies on viimein kosinut rakastamaansa latinopopparia.

https://www.instagram.com/p/Bk21WksFZ8Z/?hl=fi&taken-by=jlo