Kendall Jenner juhlisti itsenäisyyspäivää – häikäisevällä bikinikuvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on upea näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Nyt Kendall Jenner esitteli vartaloaan näyttävässä bikinikuvassa.

Bikini- tai alastonkuvat eivät ole sosiaalisessa mediassa enää harvinainen näky julkkiskaunottarien sivustoilla. Tällä kerralla 22-vuotias Kendall Jenner esitteli näyttävää mallivartaloaan kuvassa, jossa hän poseeraa seksikkäästi sohvalla valkoisissa bikineissä.

Instagramiin julkaistussa kuvassa nainen makaa viettelevä ilme kasvoillaan punavalkoraidallinen paita ja valkoiset bikinit yllään. Kendall Jenner haluaa kuvan saattelemana toivottaa kaikille hyvää itsenäisyyspäivää, jota juhlittiin Yhdysvalloissa keskiviikkona 4. heinäkuuta.

🇺🇸

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on