Näinkin koira voi katsoa taakseen – taivuttaa koko pään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa julkaistut eläinvideot poistavat tutkitusti hyvin tehokkaasti ahdistusta, stressiä ja mielipahaa. Kenties tämä onkin syy siihen, minkä vuoksi niin monet viraalihiteiksi levinneet videot sisältävät suloisia ja hauskoja lemmikkejä.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään todella notkea koira, jolla on melko omaperäinen tyyli katsoa taakseen. Tämän koiran kohdalla näyttääkin pätevän sanonta, jonka mukaan valppaalla koiralla on silmät selässäänkin.

Videolla nähdään miten hauskasti koira katsoo taakseen taivuttamalla päätään suoraan taakse päin selkäänsä kohti. Muut koirat katsovat taakseen kääntämällä päätään sivulta, mutta tämä koira onkin keksinyt erikoisemman tyylin, joka muistuttaa joogasta tuttua aurinkotervehdyksen venytystä.