Oveluuden huippu! Koira esittää halvaantunutta saadakseen ruokaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on liikkunut vuosien varrella lukuisia videoita, joissa totuus useista kerjäläisistä on paljastunut. Kerjäläiset voivat toisinaan olla osa järjestäytynyttä rikollisuutta, jossa ihmiset teeskentelevät esimerkiksi koditonta tai vammautunutta saadakseen ihmisiltä rahaa. Nyt videolla nähdään koira, joka on ottanut tästä opikseen.

Koirat osaavat keksiä ovelia tapoja saadakseen ihmiset antamaan niille herkkuja. Nyt YouTube-videolla nähdään koira, joka osaa teeskennellä vammautunutta saadakseen ohikulkijat antamaan sille ruokaa.

Thaimaassa kuvatulla videolla nähdään miten koira pitää takajalkojaan täysin velttona ja vetää niitä perässään aivan kuin ne olisivat halvaantuneet. Kuvaajien mukaan koira yrittää tällä tavoin saada ohikulkijoilta herkkuja. Mikäli teeskentely ei tuota tulosta, koira nousee jaloilleen ja kävelee normaaliin tapaan pois paikalta.