Amy Childs esitteli raskausvatsaansa – näin välttyy raskausarvilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Essexissä asuvien seurapiirinuorten elämästä kertova The Only Way is Essex -televisiosarja sinkosi Amy Childsin vuosia sitten tähteyteen. Suorasanainen punatukkainen kaunotar sai valtavasti faneja sarjan myötä, ja nykyisin Childs tunnetaan mediapersoonana. Nyt Childs odottaa toista lastaan.

Amy Childs on äiti reilun vuoden ikäiselle Polly-tyttärelleen, minkä lisäksi hän odottaa nyt toista lastaan hänen miehensä kanssa. Richie-poikaystävä on vahvasti Daily Mail -sivuston mukaan läsnä naisen elämässä, mutta haluaa kuitenkin pysytellä sivummalla median valokeilasta.

Nyt Amy Childs on kertonut hänen uudella Instagram-videollaan miten hän hoitaa vatsansa, rintojensa ja takapuolensa ihoa välttyäkseen raskausarvilta. Nainen vannoo raskausarville tarkoitetun BioOil-öljyn nimeen, jota nainen kertookin levittävänsä vatsaansa kolme kertaa päivässä.