Povipommien povipommi! Tältä Samantha Fox näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980 ja 1990 -lukujen supertähti, englantilainen laulajatar Samantha Fox, on vieraillut jokusen kerran esiintymässä myös Suomessa. Jokainen 1980-luvulla teini-ikäänsä elänyt suomalaismies muistaa takuulla hänen tiimalasivartalonsa, silälä Fox oli aikansa suurin seksisymboli.

Nyt Samantha Fox on nähty pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän osallistui Safety in Beauty Diamond Awards -tapahtumaan Lontoon Montcalm-hotellissa. Hän sai nopeasti vierelleen vähäpukeista ja niin ikään muodokasta seuraa.

Lontoosta kotoisin oleva Samantha Fox tuli julkisuuteen 1980-luvulla The Sun –lehden vähäpukeisena kolmossivun tyttönä. Fox on mallin ja laulajan uransa lisäksi tullut tunnetuksi myös TV-kasvona sekä fiktion että tositelevision puolella.

Foxin ensimmäinen albumi Touch Me viihtyi Suomen listoilla kokonaiset 40 viikkoa, ollen listan kärjessä kolme viikkoa. Hänen toinen albuminsa Samantha Fox oli listoilla 17 viikkoa, käyden parhaimmillaan sijalla 2.

Splash
Splash
Splash