Tammerkosken Sillalla veti 11 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerkosken Sillalla tapahtuma juhlittiin jälleen 4. – 7. heinäkuuta. Tänä vuonna 17. kerran järjestetty Tampereen ydinkeskustan suosikkitapahtuma uudistui nelipäiväseksi. Kävijöitä tapahtuma keräsi yhteensä 11.000.

Päivisin oli tarjolla maksutonta ohjelmaa ja iltaisin tapahtumateltassa viihdyttiin joka ilta kahden huippuartistin keikoilla. Tänään kesäisessä säässä tapahtuman päättää Tähdet, Tähdet -voittaja Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit ja ilta huipentuu Elastisen energiseen vetoon.

– Voimme olla tyytyväisiä tämän vuoden kävijämäärään. Tammerkosken Sillalla -tapahtumaa on mukava järjestää, kun ohjelmaa on päivällä kaikenikäisille ja illalla saadaan nauttia Suomen kärkinimistä, kertoo tuottaja Jonna Myllykangas.

Tapahtumateltassa esiintyivät tällä viikolla Egotrippi, Neljä Ruusua, Laura Voutilainen, Jenni Vartiainen, Suvi Teräsniska ja Yö.