Wanaja Festivaleilla juhli 17 000 kotimaisen musiikin ystävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hämeenlinnan vuotuinen kesätapahtuma Wanaja Festival vietti viikonloppuna 15. juhlavuottaan ja keräsi luonnonkauniiseen Linnanpuistoon kahden päivän aikana juhlijoita yhteensä 17.000.

Auringon hellimänä vietetyn tapahtuman perjantaina esiintyjinä nähtiin muun muassa Apulanta, Kaija Koo, JVG, Jenni Vartiainen ja paluukeikan tehnyt Nylon Beat. Lauantaina lavalle nousivat vielä Sanni ja Cheek.

– Olemme otettuja, että Wanaja on selkeästi yksi alueen ja kauempaakin saapuvien festivaaliasiakkaiden kesäperinne. Haluamme osaltamme tarjota yleisölle parhaan mahdollisen viihtyvyyden kotimaisten huippuartistien sekä monipuolisten ja toimivien juoma- ja ruokapalveluiden osalta, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Wanaja Festivalissa esiintyi tänä vuonna yhteensä liki 20 kotimaista artistia. Yleisöä oli paikalla yli tuhat enemmän kuin edellisvuonna. Juhlavuoden kunniaksi asiakkaille oli M/S Silver Moonissa tarjolla ensimmäistä kertaa myös stand up -ilta. Wanaja Festival jälleen ensi vuonna 5.-6.7.2019.