Alma saapui Ruisrock-keikalleen faniensa kanssa – maksoi kyytinsä laulamalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime viikonloppuna loppuunmyydyssä Ruisrockissa vieraili kolmen päivän aikana yhteensä 105.000 ihmistä. Koko viikonloppu vietettiin aurinkoisessa ja kaikin puolin täydellisessä festarisäässä, joka mahdollistikin vieraille kevyen kesäisen pukeutumisen.

Huiman artistikattauksen joukossa oli myös kansainvälistä suosiota niittänyt poptähti Alma, joka päätti matkata festivaalialueelle yhteiskyydityksellä faniensa kanssa. Oman seurueensa sijaan Alma otti kyydin Fortum Singalong Shuttlelta ja matkusti samassa autossa faniensa kanssa.

Fortum Singalong Shuttle on maailman ensimmäinen kyyti, joka maksetaan laulamalla. Alman julkaisemasta Instagram-videosta päätellen myös hän oli innoissaan uudesta tavasta matkustaa festivaalialueelle. Alma nähdään videollaan fanien kanssa autossa, jossa soi tähden oma Chasing Highs -niminen kappale.

@fortum_fi #fortumsingalongshuttle

A post shared by ALMA (@cyberalma) on